Projektledare

För att bli framgångsrik, hållbar och effektiv som projektledare behöver du leda människorna i projektet. Många kliver idag in tillfälligt, under en period eller del av arbetsveckan och leder sina kollegor. För dig finns stöd, både i form av en kortare handledningsinsats eller längre utvecklingsprogram. Det kan också vara värdefullt att ge hela teamet en utbildning i att vara i team på ett effektivt och roligare vis.

Handledningssamtal 

Ibland behöver man någon att bolla sin situation med. Det kan handla om stress, en konflikt eller en situation du vill hantera bättre.
Kontakta mig för ett första kostnadsfritt samtal där vi ser om jag kan vara till hjälp. Få klarhet

Individuellt utvecklingsprogram

Tillsammans lägger vi upp ett innehåll som möter ditt behov av utveckling. Det kan handla om ökad förståelse för vad som bygger ett framgångsrikt team, processledning, kommunikation, konflikthantering eller att skapa förtroende för dig som projektledare.

Handledning varvas med teori och du tränar parallellt i din vardag på det vi behandlar under programmet. Det förutsätter att du har ett pågående uppdrag som projektledare under minst 6 månader.

Är det här rätt för dig?

Teamutbildning

En tredagars utbildning för hela arbetsgruppen (5-20 personer).

Ur innehållet:
Gruppdynamik
Vad innebär det att ta medlemsrollen i en arbetsgrupp?
Gruppens utveckling – vad krävs av mig som medarbetare?
Kommunikation
Att sätta mål
Hantera konflikter

Kursblocken är fördelade så att ni kan testa era nya kunskaper mellan träffarna. Integrera kunskapen genom reflektion och träning.

Kontakta mig:
Maila: malin(at)elgborns.se
Ring: 073-612 76 69
Boka ett möte