Projektledare

För att bli framgångsrik, hållbar och effektiv som projektledare behöver du leda människorna i projektet. Många kliver idag in tillfälligt, under en period eller del av arbetsveckan och leder sina kollegor. För dig finns stöd, både i form av en kortare handledningsinsats eller längre utvecklingsprogram. Det kan också vara värdefullt att ge hela teamet en utbildning i att vara i team på ett effektivt och roligare vis.

Individuellt utvecklingsprogram

Tillsammans lägger vi upp ett innehåll som möter ditt behov av utveckling. Det kan handla om ökad förståelse för vad som bygger ett framgångsrikt team, processledning, kommunikation, konflikthantering eller att skapa förtroende för dig som projektledare.

Handledning varvas med teori och du tränar parallellt i din vardag på det vi behandlar under programmet. Det förutsätter att du har ett pågående uppdrag som projektledare under minst 6 månader.

Mindre stress och mer tid för dig?

Lägger du mycket tid och energi på att vara till för andra, på att prestera väl i dina roller på jobbet och i familjen?

Du vet att ett stressfyllt liv utan återhämtning inte är hållbart över tid, eller hur? Många brottas med att se hur just de ska slå ned på takten eller prioritera annorlunda. Även om de längtar efter en stunds lugn och ro, och känslan av att bara vara. Kanske är du en av dem?

Jag har ett friskvårdsklassat erbjudande för dig som vill hitta mer tid för dig i ditt liv. Om du har friskvårdsbidrag kan du använda det. Erbjudandet ligger också på Epassi, Benefits och Wellnet.

Kontakta mig:
Maila: malin(at)elgborns.se
Ring: 073-612 76 69
Boka ett möte